heporak.fi

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat lisätietoja myymistämme maatalousraaka-aineista
– jos haluat lisätietoja luomuviljelystä sekä perinteisen maanviljelyn vaikutuksista ympäröivään luontoon
– jos haluat lisätietoja elintarvikkeiden sisältämistä kemikaaleista
– jos halut lisätietoja edustamistamme tuotteista, joita ovat muunmuassa luomulaatuiset Hevolax, Ponilax, Aloelax ja Pollelax
– jos haluat lisätietoja myymistämme ja kasvattamistamme suomenhevosista
– jos haluat lisätietoja kasvattamiemme varsojen kasvatussäännöistä
– jos haluat keskustella varsan ostamisesta osamaksulla tai sijoitusta varten
– jos haluat lisätietoja välittämistämme maatilan eläimistä
– jos haluat suorittaa oppisopimuskoulutuksen tai TET-jakson hevostilalla
– jos etsit itsellesi sopivaa suomenhevosratsua
– tai jos sinulle heräsi muita kysymyksiä toimintaamme liittyen.

Hevostila

Hevostilamme sijaitsee Hämeenlinnan Toukolan kylässä osoitteessa Kaviopolku 45 A. Pääset perille parhaiten omalla autolla. Aja Hämeenlinnan keskustasta B5-tietä Helsingin suuntaan noin kymmenen kilometriä, kunnes saavut Kaviokadun risteykseen. Käänny risteyksestä Kaviokadulle ja aja noin viisi kilometriä, kunnes saavut Kaviopolun ja Harjaliinakonpolun risteykseen. Käänny Kaviopolulle ja aja sen päähän asti. Tilamme sijaitsee Kaviopolun päädyssä luonnonrauhassa. Tilallamme on runsaasti tilaa auton pysäköimistä varten, mutta muistathan varoa tilalla vapaana liikkuvia navettakissoja, joilla on tapana tulla katsastamaan vieraat!

Tilallamme on mahdollista suorittaa esimerkiksi TET-jakso tai hevosalan oppisopimuskoulutus. Majoitamme koulutuksiin osallistujat maksutta pihallamme sijaitsevaan ulkorakennukseen, josta löytyy omat kylpytilat ja sisävessa. Koulutamme mielellämme uusia hevosalan osaajia! Toivomme voivamme siirtää erityisesti aidon suomalaisen hevosrodun kasvatustyön perinteitä myös seuraaville sukupolville!
Jos sinulla ei ole omaa autoa, voimme noutaa sinut Hämeenlinnan linja-autoasemalta sovittaessa. Jos tarvitset kyydin, otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin sopiaksesi noutoajasta. Voit soittaa tilan isännälle Ari Littuselle arkisin kello 19-21 välisenä aikana numeroon +358 6787654. Jos Ari ei ehdi puhelimeen, jätä viesti vastaajaan, niin Ari palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit laittaa Arille myös sähköpostia osoitteella ari.littunen@heppox.fi.

Hevostilan emäntänä hääri Marketta Littunen, jolle voit soittaa arkisin kello 19-21 välisenä aikana numeroon +358 6787654. Jos Marketta ei ehdi puhelimeen, jätä viesti vastaajaan, niin Marketta palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit laittaa Marketalle myös sähköpostia osoitteella marketta.littunen@heppox.fi.

Maatalousraaka-ainevastaava

Maatalousraaka-ainevastaavamme on Mikael Juutilainen. Hän hoitaa maatalousraaka-ainetilaukset sekä kertoo mielellään lisää edustamistamme tuotteista. Voit soittaa Mikaelille maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-16 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana numeroon +358 6787655. Jos Mikael ei ehdi puhelimeen, jätä viesti vastaajaan, niin Mikael palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit laittaa Mikaelille myös sähköpostia osoitteella mikael.juutilainen@heppox.fi . Mikaelilta voit tilata ilmaisen sähköisen tuote-esitteemme, jossa esitellään kaikki edustamamme tuotteet sekä kerrotaan lisää ympäristönsuojelunäkökohdista maanviljelyyn liittyen. Sähköinen esite toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teet esitetilauksen. Mikael pyrkii toimittamaan esitteen kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta hänen sähköpostiinsa. Otathan kuitenkin huomioon, että kiireisimpinä aikoina esitetilausten toimittaminen saattaa kestää tätä kauemmin. Emme toimita esitteitä lainkaan paperiversioina, koska haluamme tässäkin asiassa säästää luontoa ja vähentää paperijätettä!

Elävien eläinten myynnistä vastaava henkilö – Responsible person of selling of living animals
Hevoskasvatusosastomme päällikköön Matti Ristolaan saat yhteyden soittamalla arkisin kello 12-14 välillä numeroon +358 23456567. Palvelumme sisältää hevoskuljetuksen kaikkialle Suomeen. Kasvattamiamme varsoja koskevat tiedustelut sekä meiltä lähteneiden varsojen kotisivuosoiteilmoitukset pyydetään osoittamaan sähköpostiosoitteeseen varsat@heppox.fi . Kasvattajatunnuksemme on HEPPO98790.
Hevosten lisäksi välitämme myös muita maatilan eläimiä, kuten kanoja, kukkoja, vuohia, lampaita ja lehmiä. Matti Ristola osaa kertoa lisätietoja myös muiden välittämiemme eläinten osalta. Myös näissä asioissa voit soittaa Matille arkisin kello 12-14 välillä numeroon +358 23456567.